Ligue 1-Mbappedi Maria taper et enkelt skudd, Paris uavgjort på slutten av seiersrekke

Ligue 1-Mbappedi Maria taper et enkelt skudd, Paris uavgjort på slutten av seiersrekke

Klokken 21.00 lokal tid i Frankrike starter fokuset for den 16. runden av sesongen 2020/21 av Ligue 1. Paris Saint-Germain spiller uavgjort 0-0 mot Nice hjemme. Mbappé og Di Maria i billige fotballdrakter bommet på en enkeltskudd og Dolberg traff stolpen.

Paris har scoret 5 seire og 1 uavgjort mot Nice de siste 6 gangene Messi, Mbappé og Di Maria startet kampen Neymar våpenhvile på grunn av skade, Ramos kom ikke inn i troppen, og Donnarumma fungerte som startmålvakt. Før kampen viste Messi sitt Ballon d'Or-trofé.

I det 9. minutt sparket plutselig Dolberg et langskudd fra høyre side av sekstenmeteren, og Donnarumma fløy for å redde ballen. I det 27. minutt dyttet Mbappe skuddet sitt fra venstre side av 16-meteren og ble reddet av keeper Burka. I det 32. minutt ble Delores heading fra midten av 16-meteren sparket ut av Donnarumma.

I det 42. minutt bommet Ashraf muligheten, han skjøt utenfor uten å forsvare seg i 16-meteren. I første omgang leverte de to lagene uavgjort målløst.

I det 50. minutt av andre omgang bommet Paris på muligheten.Mbappé, som hadde på seg Paris Saint-Germain drakter, la en diagonal pasning.Di Maria brøt seg inn i 16-meteren med en enkelt pasning og ble blokkert av Burka. I det 58. minutt scoret Nice nesten, og Dolberg traff venstre stolpe med en heading fra kloss hold.

I det 64. minutt gikk Messi rett inn i 16-meteren, og Mbappe hadde et enhåndsskudd og bommet på skuddet. I det 84. minutt brøt Messi inn i 16-meteren og presset høyt. Paris spilte uavgjort 0-0 med Nice, 4 seire på rad endte, men leder fortsatt Ligue 1.