Bellinger förnyar kontraktet med Dodge för att undvika skiljedom, dålig prestation och begränsad löneökning

Bellinger förnyar kontraktet med Dodge för att undvika skiljedom, dålig prestation och begränsad löneökning

MLB är nu stängt och laget kan inte göra allt arbete relaterat till spelarna som fortfarande finns på 40-mannalistan. Det rapporteras att Dodge tidigare förnyat sitt kontrakt med MVP-outfieldern Cody Bellinger till ett pris av 17 miljoner dollar per år för att undvika löneförlikning. Laget kunde dock inte nämna spelarens namn efter stängningen av stadion. Undertecknandet har inte offentliggjorts på länge. MLB Tröjor

Nästa säsong blir Bellingers tredje skiljeår. Eftersom han tillhör en Super 2-spelare kan han ha fyra skiljeår. Han kommer att vara kvalificerad som fri agent efter säsongen 2023. Bellinger fick en lön på 11,5 miljoner USD under ett skiljeår. Detta var MLB:s första lönerekord för skiljeåret. Men på grund av hans genomsnittliga prestation under säsongen 2020 fick han bara 16,1 miljoner USD förra året. Säsongen var precis över, Bei Lin Jies prestation var ännu sämre, bara för att skiljedomslönen var tvungen att höjas, så han fick en lön på 17 miljoner US-dollar. Los Angeles Dodgers Tröja

Det är sant att Bellingers karriär har varit upp- och nedgångar. 2017 vann han äran som bästa rookie. Han kunde rankas i spetsen på National Leagues rookie-homerun-lista. Sedan 2018 inledde han en låg ebb i grundserien. Det finns fortfarande ett offensivt index på .814. I slutspelet togs startern bort. Startern togs bort från World Series. Det blev bara en träff från 16 platser och sex strykningar. Den träffen berodde också på en basstöld. Blev fångad och ut.

Men under säsongen 2019 var Bellingers träffmått extremt vackra .305/.406/.629, med 47 träffar och 15 steals. Han vann inte bara MVP, han vann också utmärkelserna för guldhandske och silversticka. Under de två säsongerna 20 och 21 var Bellingers träffmått dock endast .239/.333/.455 respektive .165/.240/.302, och problemet med för många strykningar kunde inte lösas.

Förutom att han inte kunde byta boll drabbades Bellinger också av frekventa skador under säsongen 2021, vilket också har blivit en av anledningarna till hans dåliga prestation. Ett sprucket vänsterben, ett brutet revben, problem med hälsenan… allt gjorde att Bellinger missade matchen och han spelade bara 95 matcher under året. Dessutom var hans tur inte särskilt bra, och hans få hemkörningar ställdes in på grund av en löpomsättning av lagkamraten Justin Turner.

Bellingers talang är obestridlig, men det finns många problem han måste övervinna för att komma tillbaka till toppen.